SEKUNDA ZA ŽIVLJENJE  

VPOKLICI

MOTOCIKLOV IN OPREME


  
.

PRAVNO OBVESTILO

 

Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na spletnih straneh društva MAKSI na naslovu www.drustvo-maksi.si in/ali www.moto-aktivisti.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine. Informacije in gradiva, ki so prikazana na teh straneh, je dovoljeno kopirati, distribuirati, ponovno objavljati in prenesti na računalniško ali drugo opremo izključno samo za vašo osebno oz. nekomercialno rabo, pri čemer je potrebni navesti vir podatkov in avtorja. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali razširjanje informacija in gradiv na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnih strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno in domačo rabo. Članki objavljeni v rubriki "od vsepovsod" so reproducirani skladno z določili ZASP in so last avtorjev in/ali medijev iz katerih so povzeti in za vsebino katerih društvo MAKSI ne prevzema odgovornosti.

 

 

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI UPORABE

 

Vse informacije in gradiva na spletnih straneh društva MAKSI so informativne narave. Društvo MAKSI se bo trudilo za optimalno delovanje svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti ali garancij za nemoteno uporabo spletnih strani. Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani na lastno odgovornost. Niti društvo MAKSI, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na teh spletnih straneh oz. povezavah na druge spletne strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Društvo MAKSI tudi ne more biti odgovorno za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali druge opreme, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Društvo MAKSI ne more biti odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnih strani.

 

Društvo MAKSI se bo trudilo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na spletnih straneh vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Društvo MAKSI lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

 

Društvo MAKSI ne odgovarja za obliko in vsebino drugih spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnimi stranmi društva MAKSI. Pri obisku in uporabi drugih spletnih strani je odgovornost društva MAKSI za vse primere izključena.

 

To pravno obvestilo lahko društvo MAKSI kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki.

 

Z uporabo naših strani ste potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

MAKSI®, MOTO ŠOLA®, VARNO Z MOTOCIKLOM®, SEKUNDA ZA ŽIVLJENJE® in MOTORISTI ZA ŽIVALI® so registrirane znamke. Uporaba teh znamk brez pisne privolitve lastnika ni dovoljena.


 

DRUŠTVO MOTORISTIČNIH AKTIVISTOV SLOVENIJE - MAKSI

OZ.SKRAJŠANO DRUŠTVO MAKSI JE VPISANO V REGISTER DRUŠTEV PRI UE LJUBLJANA POD ZAPOREDNO ŠTEVILKO 2966 IN Z MATIČNO ŠTEVILKO 1678981.
NISMO ZAVEZANEC ZA DDV, NAŠA DAVČNA ŠTEVILKA JE 20563841, POSLOVNI RAČUN ŠTEVILKA 02044-0253576573 PA IMAMO ODPRT PRI NLB.
© DRUŠTVO MAKSI,  MAKSI INFORMATOR


 

OD LETA 2003
ZA
VARNOST IN

ENAKOPRAVNOST
NA CESTI

Pridružite se nam na:
 Vsi, ki bi želeli finančno pomagati, nam lahko namenite del dohodnine
ali
donirate preko PayPal


.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.

Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.