SEKUNDA ZA ŽIVLJENJE  

VPOKLICI

MOTOCIKLOV IN OPREME


  
.

1% za MAKSI

Namenite del dohodnine našemu društvu in nam pomagajte izboljšati aktivnosti na področju varnosti v cestnem prometu. Ta donacija je za vas brezplačna, saj bi to dohodnino sicer pustili v državnem proračunu.

Od leta 2003 za razvoj uporabe in enakovredno obravnavo motoriziranih dvokolesnikov v prometu. Njihove uporabnike ščiti kot uporabnike cest, potrošnike in odgovorne državljane. Zavzema se za varnost in souporabo cest na podlagi osveščanja, preventive in izobraževanja z namenom uveljavljati znanje in zavest namesto represivnih metod.

Izvajanje dejavnosti na področju osveščanja udeležencev v prometu o pomembnosti varne vožnje in sobivanju na cesti ter opozarjanje na perečo problematiko neenakopravnosti in ogroženosti motociklistov v prometu zahtevajo znatna sredstva, ki jih društvo MAKSI, kot nepridobitna organizacija, pridobiva izključno iz članarin in projektnih subvencij. Sredstva, pridobljena iz naslova donacij dohodnine, bo v celoti namenilo uresničevanju svojih dolgoročnih načrtov. Med najpomembnejšimi so organizacija delavnic varne vožnje na različnih lokacijah po Sloveniji, vzpostavljanje dialoga s pristojnimi organi in sodelovanje pri pripravi strategij prometne varnosti RS, vključevanje mladih v moto-športne aktivnosti ter promocija motociklizma in njegove pomembne vloge pri reševanju prometne problematike.

V letu 2007 smo pridobili status društva v javnem interesu in se tako tudi uvrstilo na Seznam upravičencev do donacij iz dohodnine za leto 2007 in naprej.


V kolikor boste imeli v zvezi s tem kakšno vprašanje, smo vam na voljo na telefonski številki 041/850-850 ali na elektronskem naslovu info@moto-aktivisti.si.

Potrudili se bomo, da bomo upravičili zaupanje vseh, ki nam boste namenili del dohodnine.


 


Podatki o društvu:
DRUŠTVO MOTORISTIČNIH AKTIVISTOV SLOVENIJE - MAKSI   DAVČNA ŠTEVILKA: 20563841Del dohodnine nam lahko namenite na naslednje načine:

1. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki.

ALI

2.
Natisnite obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

 

 Finančno nam lahko pomagate tudi z donacijo preko storitve PayPal: 

OD LETA 2003
ZA
VARNOST IN

ENAKOPRAVNOST
NA CESTI

Pridružite se nam na:
 Vsi, ki bi želeli finančno pomagati, nam lahko namenite del dohodnine
ali
donirate preko PayPal


.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.

Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.